Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Αποκαλυπτικά ρεπορτάζ στην "Εν Δελφοίς"

Διαβάστε στην «Εν Δελφοίς» που κυκλοφορεί με 36 σελίδες πλούσιας ύλης και ένθετο αφιέρωμα για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις στη Φωκίδα.

- «Εσείς τι κάνατε κ. Μπούγα;». Η απάντηση του βουλευτή Δ. Κωνσταντόπουλου στο πρώην βουλευτή Φωκίδας για την υπόθεση των αντισταθμιστικών. Και επίσης γιατί είναι πλέον η ώρα των πράξεων και όχι των λόγων.
- Γιατί και σε τι ο Ηλίας Κωστοπαναγιώτου εκτελεί την εντολή του Αλέξη Τσίπρα.
- «Θετικό το πρόσημο για τα αντισταθμιστικά…» Ο δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης σε μία μεγάλη συνέντευξη για όλα όσα συμβαίνουν στο δήμο.
- Τι σημαίνει για τον Κορινθιακό Κόλπο η ένταξή του στο δίκτυο Natura 2000.
- Ποιο είναι το νέο αίτημα της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας προς την κυβέρνηση σχετικά με τη χρηματοδότηση των δήμων.
- Κέντρα Κοινότητας σε όλη τη Στερεά Ελλάδα. Ο απολογισμός της Περιφέρειας.
- Γιατί επιμένουν να διαφωνούν για τους αναξιοπαθούντες στη Δ.Κ. Γαλαξιδίου; Και όλα όσα συζήτησε και αποφάσισε το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Δελφών.
- Διαβάστε επίσης το πλήρες πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων με προτάσεις για όλα τα γούστα. Για να ξέρετε τι δεν θα πρέπει να χάσετε.
- Και μαζί με την ‘Εν Δελφοίς» αυτής της Παρασκευής ένα ένθετο 8σελίδο αφιέρωμα στην παραλιακή Φωκίδα. Εστιατόρια, καφέ- bar, beach bar, καφετέριες, ξενοδοχεία… Οι καλύτερες επιλογές για τους αναγνώστες που θέλουν να επιλέγουν γνωρίζοντας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου