Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Βραβείο από "Αιωνόβια Brands 2017" στα τυροκομικά προϊόντα Μόρνου - Γρατσάνης

Ένα σημαντικό βραβείο για την ποιότητα των προϊόντων της απέσπασε η εταιρεία της Δωρίδας «Γρατσάνης Χρήστος και Σία Ο.Ε.»

Πρόκειται για μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση της Όλγας και του Στέργιου Γρατσάνη που ξεκίνησε εδώ και πολλά χρόνια στη Δωρίδα και συγκεκριμένα στο Καστράκι, και τα προϊόντα της ήδη διατίθενται στις αγορές της Πάτρας, της Αθήνας, της Ναυπάκτου και βέβαια της Δωρίδας και επεκτείνονται αργά αλλά σταθερά σε νέες αγορές.
Σε ειδική εκδήλωση η ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ απένειμε στην εταιρεία «Γρατσάνης Χρήστος και Σία Ο.Ε.» το Ελληνικό Σήμα για την επισήμανση των προϊόντων της που παράγονται με τους όρους του κανονισμού απονομής Ελληνικού Σήματος στο γάλα και στα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Πρόκειται για επιχειρήσεις και προϊόντα με ιστορία ετών στην ελληνική αγορά που τιμήθηκαν στα βραβεία «Αιωνόβια Brands 2017».

Μεταξύ αυτών και η εταιρεία “Τυροκομικά Μόρνου Γρατσάνης” και όπως τόνισαν οι βραβευθέντες “συνεχίζουμε την οικογενειακή παράδοση 36 χρονών, χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθόδους, τον ίδιο σεβασμό, την ίδια αγάπη αλλά και ακόμα μεγαλύτερη γνώση και αίσθημα ευθύνης κατά την παραγωγή προϊόντων μας”.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου