Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

“Εσωτερική γκρίνια” παρατηρείται στα τοπικά στελέχη της Ν.Δ. στη Δωρίδα !

... Όμως τελευταία η Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. έστειλε συμπεράσματα και μηνύματα με πολλούς αποδέκτες 

Μια “εσωτερική γκρίνια”
παρατηρείται
τις τελευταίες μέρες μεταξύ των τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Δωρίδα σε ότι αφορά τα αυτοδιοικητικά δρώμενα, αλλά και τη δελφινομαχία υποψηφιοτήτων στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές .


Όμως σε όλα αυτά η τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος έστειλε μηνύματα που όλοι οι ενδιαφερόμενοι είτε για τις βουλευτικές είτε για τις δημοτικές εκλογές, πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη.

Ειδικότερα ξεκάθαρος προς όλα τα μέλη της γαλάζιας Πολιτικής Επιτροπής παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απηύθυνε προσκλητήριο σε άλλες πολιτικές δυνάμεις - εκτός γραφείων της ΝΔ - αναφέροντας ότι «δεν μας νοιάζει από πού προέρχεστε, μας αρκεί ότι θέλετε να πάμε την Ελλάδα μπροστά» και τονίζοντας με νόημα ότι «όταν ανοίγω τις πόρτες του κόμματος, κανείς δεν μπορεί να τις κλείσει».

Παράλληλα ζήτησε από όλα τα στελέχη να ενημερώσουν τους πολίτες στις περιφέρειες του για το πρόγραμμα της ΝΔ, περνώντας το μήνυμα στα στελέχη του κόμματος ότι όλοι ελέγχονται για το έργο τους και την απόδοση τους.

Επιπλέον ξεκαθάρισε ότι η απόφαση για ανανέωση πολιτικών στελεχών έχει παρθεί και θα συνεχιστεί μέσω της διαδικασίας "Μητρώου πολιτικών στελεχών".

Συγκεκριμένα τόνισε ότι «Τιμώ όλα τα παλιότερα στελέχη, αλλά η ανανέωση είναι όρος πολιτικής ανασύνταξης του κόμματός μας. Η ανανέωση θα συνεχιστεί. Δε θα κάνω πίσω» μιλώντας σε πρώτο ενικό πρόσωπο.

Παίρνοντας αμέσως μετά τον λόγο ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης κάλεσε όλα τα στελέχη να δώσουν ενωμένα την μάχη των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, ξεκαθαρίζοντας ότι οι επιλογές του κόμματος θα είναι οι καλύτερες με υποψηφίους τους πιό άξιους. Επισήμανε επίσης ότι προτάσεις και παρατηρήσεις θα ζητηθούν και από τις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις, χωρίς ωστόσο να επιτραπούν από κανένα μικροκομματικές μεθοδεύσεις που οδηγούν σε ήττες και τοπικές διενέξεις και συγκρούσεις.

Αυτές τις επισημάνσεις της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα τοπικά στελέχη και στη Δωρίδα θα πρέπει να τις προσέξουν ιδιαίτερα αντί να ψιλοκαυγαδίζουν και να αλληλοκαρφώνονται αν θέλουν το καλό της παράταξής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου