Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Επισκευή δημοτικού κτιρίου στο Ευπάλιο για μεταστέγαση Αστυνομικού Τμήματος

Θα συζητηθεί - αποφασισθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα

Το σημαντικό θέμα της επισκευής δημοτικού κτιρίου στο Ευπάλιο για την μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος, ένα θέμα που ταλανίζει την περιοχή εδώ και χρόνια, θα συζητήσει και αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση που θα διεξαχθεί στο Λιδωρίκι την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017, και ώρα 19:30΄.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που κοινοποίησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Καραχάλιος τα θέματα που θα συζητηθούν είναι :                        

1. Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Δωρίδος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017 (Α΄ 94). (Εισηγητής: Πρόεδρος Εκτελεστικής Επιτροπής - Δήμαρχος Καπεντζώνης Γεώργιος) 

2. Έγκριση Απολογισμών Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Δωρίδος οικονομικών ετών 2014, 2015, 2016. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας - Δημοτικός Σύμβουλος Δημόπουλος Ανδρέας) ΘΕΜΑ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

3. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Δωρίδος και της Αναπτυξιακής Φωκικής Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, για την εκπόνηση μελετών «Επισκευής δημοτικού κτιρίου στην Τ.Κ. Ευπαλίου». (Εισηγητής: Δήμαρχος Καπεντζώνης Γεώργιος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου