Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

"Φουλ" μηχανές για Απόλλωνα Ευπαλίου

Ετοιμάζουν πενταετές πλάνο με πρόεδρο τον Γιάννη Κούγια και προπονητή τον Χρήστο Φλέγγα

Ο νέος Πρόεδρος  Γιάννης Κούγιας
Με στόχο να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φωκίδας και να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα στηρίζεται σε γηγενείς παίκτες από το Ευπάλιο και την περιοχή, προχωρά στο νέο του 5ετές πλάνο ανάπτυξης ο Απόλλωνας Ευπαλίου

Μετά την πρόσφατη Τακτική Γενική Συνέλευση και την συνεδρίαση του Δ.Σ. για την σύστασή του σε Σώμα, ανακοινώθηκε ότι Πρόεδρος στην Ομάδα αναλαμβάνει ο Γιάννης Κούγιας και νέος προπονητής, ο μέχρι πρότινος παίκτης της ομάδας Χρήστος Φλέγγας, και οι δύο από το Ευπάλιο.

Το νέο προεδρείο του Απόλλωνα που έχει διετή διάρκεια, σύμφωνα με το καταστατικό της ομάδας, όπως διαμορφώθηκε στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ είναι:

Πρόεδρος - Κούγιας Γιάννης
Αντιπρόεδρος - Κατσαρός Χαράλαμπος
Γενικός Γραμματέας - Σπυρόπουλος Νίκος
Ταμίας - Τσιβελέκας Νίκος
Γενικός Αρχηγός -Τσιούστας Κώστας
Τεχνικός Διευθυντής - Ζέρβας Θεόδωρος

Μέλος ΔΣ - Ζησιμόπουλος Δημήτρης

Ο νέος προπονητής Χρήστος Φλέγγας
Αμέσως μετά τη σύστασή του και την κατανομή αρμοδιοτήτων, το νέο Δ.Σ. πρότεινε στον μέχρι πρότινος παίκτη του Απόλλωνα Ευπαλίου, Χρήστο Φλέγγα να αναλάβει προπονητικά την ομάδα, με πενταετές αγωνιστικό πλάνο, πρόταση η οποία και έγινε αποδεκτή.

Με ευθύνη του νέου Δ.Σ. ο νέος προπονητής θα παρακολουθήσει μάλιστα το επόμενο διάστημα σχολή προπονητών στην Αθήνα, ώστε να πιστοποιηθεί και επισήμως, ενώ για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, θα πλαισιωθεί και από έμπειρο γυμναστή, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί σύντομα.

Το Δ.Σ. συγκρότησε και Επιτροπή Μεταγραφών (αποτελούμενη από τους: Φλέγγα Χρήστο, Τσιβελέκα Νίκο, Ζέρβα Θεόδωρο, Σπυρόπουλο Νίκο) ώστε να ανανεωθεί το δυναμικό της ομάδας με έμφαση πάντα στους παίκτες προερχόμενους από το Ευπάλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου