Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Ένα αξιόλογο βιβλίο για την Ιστορία, τις παραδόσεις και τα έθιμα της Δωρίδας

Παρουσιάζεται την Κυριακή 30 Ιουλίου στο Δημαρχείο Ευπαλίου
 


Το βιβλίο «ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑ ΔΩΡΙΔΑΣ – ΑΠΑΝΤΑ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ» του αειμνήστου Τρικορφιώτη συγγραφέα Τάσου Φιλιππόπουλου θα παρουσιαστεί την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δωρίδος στο Ευπάλιο.


Ομιλητής θα είναι ο Σμήναρχος Ε.Α., Δ/ντης και εκδότης της εφημερίδας «Ναυπακτιακή Φωνή» Ηλίας Δημητρόπουλος ο οποίος θα αναφερθεί στη βιογραφία, στη συγγραφική και εν γένει δράση του Συγγραφέα.

Την Παρουσίαση του βιβλίου θα κάνει ο Φιλόλογος, Επίτιμος Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Προεδρίας Κυβερνήσεως Γεώργιος Γκίκας.                                                                                                        
Το Βιβλίο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον γιατί σε πολλά σημεία αναφέρεται στην Ιστορία, τις ωραίες παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα κ.λ.π. της ευρύτερης περιοχής μας.

Συντονιστής θα είναι ο Οικονομολόγος, Επίτιμος Διευθυντής της Ελεγκτικής Υπηρεσίας Τελωνείων, Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Δημόπουλος.                                                                                                                
Η διοργάνωση της εκδήλωσης θα γίνει με την επιμέλεια του Συλλόγου Τρικορφιωτών Πάτρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου