Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Παλιά αγαπημένα παιχνίδια γνώρισαν και διασκέδασαν τα παιδιά του Ευπαλίου

Παλιά αγαπημένα παιχνίδια που χαίρονταν οι γονείς… και οι παππούδες τους γνώρισαν και διασκέδασαν τα μικρά παιδιά του Ευπαλίου σε μια ωραία πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευπαλίου.


Η εκδήλωση οργανώθηκε άψογα στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου του Ευπαλίου με τη
συμμετοχή δεκάδων μικρών παιδιών.


Όπως ανέφεραν οι συντελεστές της ωραίας αυτής πρωτοβουλίας «σκοπός της εκδήλωσης ήταν να γνωρίσουν τα παιδιά το αληθινό παιχνίδι, να βγουν από τα σπίτια και να γίνουν όλα μαζί μια μεγάλη παρέα φίλων. Αλάτι ψιλό, αλάτι χοντρό, μήλα, τσουβαλοδρομίες, αγαλματάκια αμίλητα, κουτσό ήταν μερικά από τα παιχνίδια που έπαιξαν τα παιδιά με μεγάλο ενθουσιασμό και έφεραν στην θύμηση μας αγαπημένες αναμνήσεις των δικών μας παιδικών χρόνων».

Στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά απόλαυσαν δροσερό καρπουζάκι και πήραν όλα δώρο από ένα ολόκληρο καρπούζι για το σπίτι τους.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί πολύ για την δωρεάν προσφορά τους την παιδαγωγό Λένα Λαουρδέκη με την καθοδήγηση της οποίας πραγματοποιήθηκαν τα παιχνίδια, τον Φώτη Παπακωνσταντίνου που πρόσφερε τα καρπούζια, τον D.J Σπύρο Διαμαντόπουλο που επιμελήθηκε την μουσική της εκδήλωσης και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους, γονείς και παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου