Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Οι αρχαιότητες της Φωκίδας… σε βιβλίο

Παρουσιάζονται σήμερα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στην Αθήνα

Παρουσιάζεται σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου και ώρα 7 μ.μ. στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στην Αθήνα η πρώτη ηλεκτρονική έκδοση με τίτλο «Αρχαιολογικές Συμβολές. Τόμος Δ: Φωκίδα» σε εκδήλωση που διοργανώνουν το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδας.

Η έκδοση περιλαμβάνει τα κείμενα των αρχαιολογικών διαλέξεων που έδωσαν στο Μουσείο το 2016 αρχαιολόγοι και συνεργάτες της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φωκίδος.

Ειδικότερα, περιλαμβάνονται δέκα κείμενα που παρουσιάζουν με λεπτομέρεια τα σημαντικότερα ευρήματα από το πρόσφατο ανασκαφικό και ερευνητικό έργο καθώς επίσης την προβολή, προστασία και ανάδειξη των αρχαιοτήτων του νομού Φωκίδος.

Το βιβλίο έχει πλούσια εικονογράφηση, αφού στις σελίδες του μπορεί κανείς να βρει περισσότερες από 100 έγχρωμες εικόνες, πίνακες και σχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου