Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Ο Π. Μαντούβαλος πρόεδρος του Αστέρα Ιτέας με το βλέμμα του… στις κάλπες !

Ο γνωστός δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος δίνει τα ρέστα του για να πάρει μία από τις τρεις θέσεις υποψηφίου στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στη Φωκίδα.

Έτσι με μία κίνηση ματ που είχε κρατηθεί μυστική εκλέχτηκε χθες ομόφωνα Πρόεδρος του Αστέρα Ιτέα στη Γενική Συνέλευση της ομάδας στην Ιτέα.

Αμέσως μετά την εκλογή του ο Μαντούβαλος δήλωσε...

«Είναι μέρα χαράς. Ο Αστέρας θα αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική εκπροσωπώντας όλη τη ποδοσφαιρική Φωκίδα» επισημαίνοντας ότι είναι γνωστή η αγάπη του όσο και ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, τόσο ως μέλος του Ολυμπιακού και προσωπικός φίλος και συνεργάτης του Β. Μαρινάκη όσο και αγωνιζόμενος ως τερματοφύλακας στην ομάδα της Βουλής.

Ο Μαντούβαλος για να προλάβει τους αναμενόμενους συνειρμούς από την κίνησή του αυτή δήλωσε «ότι δεν θα πρέπει να την εμπλέξει κανείς με την πολιτική» αλλά παράλληλα εξεδήλωσε την επιθυμία του να βοηθήσει ηθικά και οικονομικά τους αθλητικούς συλλόγους του νομού!

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε με κανένα σωματείο της Φωκίδας. Αν για παράδειγμα έρθει ο Φωκικός, που αγωνίζεται σε διαφορετική κατηγορία, και μου ζητήσει βοήθεια θα τη λάβει στο μέτρο του δυνατού. Αυτό ισχύει με όλα τα αθλητικά σωματεία , και όχι μόνο τα ποδοσφαιρικά, γιατί πεποίθησή μου είναι ότι πρέπει όλοι μας να βοηθούμε τον υγιή αθλητισμό»

Τα λόγια αυτά του Μαντούβαλου δείχνουν καθαρά, όπως δήλωναν πολιτικοί κύκλοι της Φωκίδας, ότι βασικός του στόχος είναι οι επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Να αναφέρουμε εδώ ότι μαζί του στο Διοικητικό Συμβούλιο φέρνει και τον φίλο και συνεργάτη του Κεφαλά, με καταγωγή από Δεσφίνα, πλαισιώνοντας τα υπάρχοντα μέλη του ΔΣ.

Αξίζει να επισημάνουμε  ότι την περασμένη σεζόν ο Πέτρος Μαντούβαλος κατείχε τη θέση του αναπληρωτή προέδρου στον Ολυμπιακό Γυθείου που τερμάτισε στη 2η θέση της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Λακωνίας.

1 σχόλιο:

  1. Ε σιγα τωρα,συμπτωση θα ειναι οτι θελει να κατεβει βουλευτης.Αυτος δεν ειχε μπλεξιματα με το παραδικαστικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή