Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Η Γεννηματά στα λευκά, ο Σημίτης με πουκάμισο, ο Γιώργος ξυρισμένος και η Βάσω Παπανδρέου με ξανθιά φράντζα !


Γεμάτο ήταν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην έναρξη των εργασιών του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Στελέχη γνωστά από παλιά ξαναβρέθηκαν στο συνέδριο από διαφορετικές αφετηρίες.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά ντυμένη στα λευκά αντήλλαξε θερμές χειραψίες με όλους.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με πουκάμισο ευδιάθετος και χαμογελαστός, ο αγέρωχος και αειθαλής Παρασκευάς Αυγερινός πρώην υπουργός Υγείας, και η πρώην υπουργός Βάσω Παπανδρέου που προκάλεσε αίσθηση με την ξανθιά φράντζα.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός και νυν πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου με ξυρισμένο το μουστάκι.

Παρών και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα που είχε τα γενέθλιά της, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος που απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο Κώστας Γείτονας, ο Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Χάρης Θεοχάρης, οι καθηγητές Τάσος Γιαννίτσης, Γιάννης Βούλγαρης, Γιώργος Σωτηρέλλης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, ο πρώην νομάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, νυν και πρώην ευρωβουλευτές και όλοι οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Στο μεταξύ με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook, o Γιάννης Ραγκούσης αναφέρει: «Άκουσα με προσοχή τις σωστές και σημαντικές προτάσεις της Φώφης Γεννηματά για τα βήματα που πρέπει να γίνουν προς τη δημιουργία νέου, ενωμένου, προοδευτικού φορέα. Είναι ευρύτατα γνωστό ότι επιδιώκω την επικράτηση σχεδόν των ίδιων προτάσεων.

Μόλις ανακοίνωσα στους οργανωτές του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ότι αποδέχομαι την πρόσκληση που παρέλαβα ως ιδρυτικό μέλος της "Ώρας Αποφάσεων" για να παραστώ και να μιλήσω».

Να σημειωθεί ότι στο συνέδριο δεν θα παραστούν από συνειδητή επιλογή οι συνοδοιπόροι του Γιάννη Ραγκούση στην «Ώρα Αποφάσεων» Άννα Διαμαντοπούλου και Γιάννης Φλωρίδης.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ...
 
 

 

Διέγραψαν τον Ραγκούση !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου