Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Ενίσχυση με 250.000€ του Δήμου Δωρίδος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού


Με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Ιούλιο Σιναδινό συναντήθηκε στο Λιδωρίκι αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Δωρίδος με επικεφαλής το Δήμαρχο Γιώργο Καπεντζώνη και συζήτησαν τα θέματα αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών του Δήμου.

Ο Δήμαρχος στην παρουσίασή του εξέθεσε την υφιστάμενη κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, τις δυσκολίες που υπάρχουν, καθώς και τις προσπάθειες που γίνονται από όλους για τη συντήρηση και τη λειτουργία τους και παρέδωσε στο Γενικό Γραμματέα ενημερωτικό υπόμνημα, στο οποίο περιλαμβάνονται οι προτάσεις και οι ανάγκες του Δήμου.

Ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Δήμου για τον σχεδιασμό του Υπουργείου, εξέφρασε ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών της περιοχής, άλλωστε αυτό συμβολίζει και η επίσκεψή του, αντιμετώπισε θετικά τις προτάσεις του Δήμου και ανέλαβε τη δέσμευση για την προώθηση των προτάσεων του με μια πρώτη ενίσχυση μ’ ένα ποσόν της τάξης των 250.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκαν οι λεπτομέρειες των διαδικασιών για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των προβλημάτων, αλλά και η κατάρτιση σχεδίου δράσης για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών της Δωρίδας και η σταδιακή υλοποίησή του.

Μετά τη συνάντηση, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο γήπεδο ποδοσφαίρου Λιδωρικίου, αλλά και στο σχολικό συγκρότημα, όπου ο γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει τις ελλείψεις και τις δυνατότητες βελτίωσης των εγκαταστάσεων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Φωκίδας Ηλίας Κωστοπαναγιώτου, ο ειδικός συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα Αναστάσιος Μπουντίνος, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Φλέγγας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Υφαντής, ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Μιλτιάδης Ασημακόπουλος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λιδωρικίου, Κωνσταντίνος Κουτσούμπας και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συνδέσμου ΑΕΤΟΣ Λιδωρικίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου