Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Χιλιάδες πολίτες στην πορεία για την ανεργία και ψηλά διόδια στη Γέφυρα

Χιλιάδες πολίτες από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, Ναυπακτίας και Δωρίδας, πλημμύρισαν το κατάστρωμα και τους γύρω δρόμους της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, στη συγκέντρωση πορεία για την ανεργία.

Στην περιοχή βρίσκονταν και πλοιάρια στο πλαίσιο της κινητοποίησης που προκάλεσε και οργάνωσε ο δήμος Πατρέων.

Η κυκλοφορία στη γέφυρα είχε διακοπεί, όπως εξάλλου είχε προγραμματιστεί, όμως γενικά και ίσως λόγω της υψηλής θερμοκρασίας η μαζικότητα της πορείας και της συγκέντρωσης δεν ήταν η αναμενόμενη.

Η κινητοποίηση εκτός των άλλων αφορούσε και στο υψηλό κόστος της διέλευσης από τα διόδια της γέφυρας.

Στην κινητοποίηση παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, οι δήμαρχοι Πατρέων Κώστας Πελετίδης, Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος, Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι, μέλη σωματείων, συλλογικών φορέων, συλλόγων, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, συνταξιούχοι, άνεργοι, φοιτητές κ.α. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου