Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

"Θα πέσουν κορμιά" στη Νέα Δημοκρατία στις μονοεδρικές Περιφέρειες της χώρας!

Τι αναφέρει ρεπορτάζ των “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ” για τη Φωκίδα

Εκτενές ρεπορτάζ με τον τίτλο “θα πέσουν κορμιά” είχε στο τελευταίο της τεύχος η εφημερίδα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” για τις μονοεδρικές έδρες της χώρας και τους διεκδικητές υποψηφίους από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας.


Για τη Φωκίδα, που είναι μία από της μονοεδρικές περιφέρειες, που ως γνωστόν οι υποψήφιοι θα είναι τρείς για κάθε κόμμα, το ρεπορτάζ του πολιτικού συντάκτη Θανάση Φουσκίδη αναφέρει τα εξής :
 
Ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Μπούγας δείχνει διατεθειμένος να μπει δυναμικά στο παιχνίδι, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την πρώην βουλευτή Ασπασία Μανδρέκα.


Αισθητή έχει γίνει σε όλα τα επίπεδα η παρουσία του νεαρού οικονομολόγου και επιχειρηματία Κωνσταντίνου Χαλιορή, που έχει σταθερή παρουσία στο νομό και η υποψηφιότητά του κερδίζει έδαφος μέρα με τη μέρα.

Όμως ο παράγων που δημιουργεί νέα δεδομένα στην περιοχή είναι ο γνωστός δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος, ο οποίος πραγματοποιεί συνεχείς επαφές και περιοδείες, έχοντας ήδη καταφέρει να δώσει ισχυρό στίγμα σε όλα τα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου