Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Η ΣΑΤΑ βραχνάς των Προέδρων στα χωριά

Με τη φράση του Ρασούλη «όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν» ο Πρόεδρος του Κάμπου Γιάννης Κουρτέσης εκφράζει τη δυσφορία του για τη μεγάλη καθυστέρηση σε οφειλόμενα χρήματα από την ΣΑΤΑ (τα χρήματα που παίρνει κάθε Κοινότητα ετησίως από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) που μπλοκάρει κάποια έργα στο χωριό του.

Ακόμα και το πρόβλημα της απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων δεν έχει λυθεί γιατί το αρμόδιο αυτοκίνητο… δεν είχε οδηγούς !

Μας επισημαίνει στη σύντομη επιστολή του ο Πρόεδρος:

“ Εκεί που δεν υπάρχει ευαισθησία σε θέματα ύδρευσης και καθαριότητας, εκεί για Τρίτη χρονιά πλένουμε, Απολυμαίνουμε, Ξεπλένουμε τους κάδους του χωριού.

Και όπως έλεγε και ο μακαρίτης φίλος μου Μανώλης Ρασούλης «Όλα τριγύρω αλλάζουμε και όλα τα ίδια μένουν.

Δεν θα έβλαπτε και μια γύρα στην αυλή του Δήμου μας, κύριε Δήμαρχε, για να δείτε ποιοι μας «λύνουν και μας δένουν».

Με εκτίμηση
Ιωάννης Κορτέσης
Πρόεδρος Τ.Κ. Κάμπου”


Η καθυστέρηση απόδοσης της ΣΑΤΑ ( μιλάμε για 2 και 3 χρόνια) δεν αφορά βέβαια μόνο τον Κάμπο αλλά όλα τα χωριά της Δωρίδας και είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που καλείται να δώσει λύση ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου