Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Παρούσα η Δωρίδα στην εξόδιο ακολουθία του πρώην πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη

Το παρών έδωσε και η Δωρίδα στην εξόδιο ακολουθία του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης ήταν εκεί όπου συλλυπήθηκε προσωπικά τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και τον φίλο του εγγονό του εκλιπόντος Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Κώστα Μπακογιάννη.

Παρευρέθηκαν ακόμα στην εξόδιο ακολουθία που έγινε χθες το μεσημέρι στην Μητρόπολη Αθηνών ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, ο πολιτευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Χαλιορής και ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Αυγουστίνου Ιππώνος και Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ και πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Φωκίδας Νεκτάριος Μουλατσιώτης.

Όπως είναι γνωστόν οι δύο τελευταίοι διατηρούσαν στενούς δεσμούς τόσο με τον ίδιο των εκλιπόντα αλλά διατηρούν και με την οικογένεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου