Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Χωρίς σκουπίδια με καθαρές παραλίες και τέσσερις “γαλάζιες σημαίες” η Δωρίδα !

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει η Δωρίδα με τα σκουπίδια αφού η αποκομιδή τους γίνεται κανονικά από το εργατικό προσωπικό του Δήμου και με τα τέσσερα οχήματα σκουπιδιών που διαθέτει.

Επίσης όλες οι παραλίες από την Χιλιαδού μέχρι και την Πάνορμο έχουν καθαριστεί και μπορούν οι παραθεριστές και οι λουόμενοι να απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά του Κορινθιακού.

Υπενθυμίζουμε ότι και για την φετεινή περίοδο ο Δήμος Δωρίδας και για το 2017 πήρε τέσσερις “γαλάζιες σημαίες” για τις παραλίες Χιλιαδούς, Παραθάλασσου, Σεργούλας και Ερατεινής.

Για να διατηρηθούν καθαρές οι παραλίες, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανδρέας Ευσταθίου, παρακαλεί όλους τους κατοίκους και τους παραθεριστές να είναι προσεκτικοί και να μην αφήνουν πλαστικά μπουκάλια, σακούλες, φαγητά και άλλα σκουπίδια στις ακτές αλλά στους κάδους απορριμμάτων που έχει τοποθετήσει ο Δήμος.

Έτσι μόνο θα τις ξαναβρούμε καθαρές και όμορφες ώστε να απολαμβάνουμε τα μπάνια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου