Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Αντίστροφη μέτρηση για το 4ο TihioRace

Με εντατικό ρυθμό και εκατοντάδες εθελοντές συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον μεγάλο αγώνα TihioRace την Κυριακή 14 Μαΐου στο Τείχιο.

Το ξενοδοχείο Dasos Theretron στο Παλαιοξάρι που ανοίγει πάλι
τις πύλες του για να δεχθεί επώνυμους αθλητές απ΄όλη τη χώρα
Το TihioRace διοργανώνεται για 4η χρονιά φέτος και αποτελεί θεσμό για το Ορεινό τρέξιμο. Πρόκειται για ένα αγώνα για όλα τα γούστα καθώς έχει αρκετές διαδρομές ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός. Περιλαμβάνει διαδρομές των 8, 18, 28 και 50 χιλιομέτρων ενώ θα πραγματοποιηθεί και ένας αγώνας 1.000 μέτρων για τους μικρούς φίλους.

Η διοργάνωση κεντρίζει το ενδιαφέρον του δρομικού κινήματος και για άλλη μια χρονιά, θα συμμετάσχουν κορυφαία ονόματα του Ελληνικού αθλητισμού.

Φέτος η διοργάνωση έχει εμπλουτιστεί με πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα για τα παιδιά. Παιχνίδια όπως τοξοβολία, flyfox κλπ, θα κάνουν ευχάριστη την Κυριακή που έρχεται, για όσους δεν θα συμμετάσχουν στον αγώνα.

Στο τέλος, σε ένα απέραντο γλέντι, θα γευτούν όλοι τις λιχουδιές που ετοιμάζουν οι γυναίκες τους χωριού, που ετοιμάζονται για άλλη μια χρονιά να υποδεχτούν τους φιλοξενούμενους με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Τα ξενοδοχεία της Δωρίδας και της Ναυπακτίας είναι ήδη sold out για το Σαββατοκύριακο που έρχεται, κερδίζοντας με άλλη μία δράση το στοίχημα του εναλλακτικού τουρισμού.

Η είδηση είναι ακόμα ότι για πρώτη φορά, ανακαινισμένο πλέον, θα λειτουργήσει το ξενοδοχείο DASOS THERETRON που παρέμεινε κλειστό για 4 σχεδόν χρόνια.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές του ωραίου αυτού αγώνα, την Κυριακή 14 Μαίου, όσοι βρεθούν στο Τείχιο, θα ζήσουν μια πολύ όμορφη εμπειρία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου