Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Ναι μεν αλλά για τον ΕΦΚΑ Ναυπάκτου από τον Διοικητή του Αθαν.Μπακαλέξη

Συνάντηση με εκπροσώπους φορέων Ναυπακτίας και Δωρίδας

Ευρεία συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του Διοικητή ΕΦΚΑ Αθανασίου Μπακαλέξη και εκπροσώπων φορέων από Ναυπακτία και Δωρίδα.


Θέμα της συνάντησης ήταν η παραμονή των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) στη Ναύπακτο όπου εξυπηρετεί ουσιαστικά τους Δήμους Ναυπακτίας και Δωρίδας, μια περιοχή με 50.000 περίπου κατοίκους.

Ο Μπακαλέξης χωρίς να αναλάβει κάποια συγκεκριμένη δέσμευση, ανέφερε πως το αίτημα είναι λογικό καθώς η περιοχή έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό ασφαλισμένων σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία, ενώ καλύπτει και τη Δωρίδα και δήλωσε πως το όλο θέμα θα επανεξετασθεί.

Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος, οι πρώην δήμαρχοι Γιάννης Μπουλές και Θανάσης Παπαθανάσης, ο αντιδήμαρχος του δήμου Δωρίδας Ανδρέας Ευσταθίου, οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας και Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας Δαβανέλλος και Δ.Χάρος.

Επίσης παρευρέθηκαν και οι βουλευτές Γιώργος Βαρεμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Καραγκούνης από τη ΝΔ και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος από το ΠΑΣΟΚ - ΔΗΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου