Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Νταλίκα ντεραπάρισε στον Άγιο Νικόλαο

Νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της σήμερα το πρωϊ στις 10:00 και ντεραπάρισε στην εθνική οδό Ιτέας - Ναυπάκτου λίγο πριν τον Άγιο Νικόλαο και συγκεκριμένα στο 52 χλμ.

Δεν υπήρξε σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο ούτε και τραυματισμοί ατόμων εκτός από μικροτραυματισμούς του οδηγού της νταλίκας.

Η νταλίκα ήταν φορτωμένη με μπάλες τριφύλλι και κατευθυνόταν μάλλον προς Κεφαλονιά.

Τα αίτια του ντεραπαρίσματος δεν έγιναν γνωστά αλλά πιθανότητα να έγινε μετατόπιση του φορτίου και ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο.

Άλλη εκδοχή δεν προκύπτει αφού οι αστυνομικοί του Τμήματος Ευπαλίου που επιλήφθηκαν άμεσα του περιστατικού δεν διαπίστωσαν τρακάρισμα με άλλο όχημα ενώ σε αλκοτέστ που έγινε στον οδηγό βρέθηκε καθαρός.

Ο δρόμος παρέμεινε κλειστός στο ένα ρεύμα και η αστυνομία διευκόλυνε την κυκλοφορία μέχρι το απόγευμα στις 7:30 που δύο γερανοί παρεμβαίνουν για να αποσύρουν την νταλίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου