Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

"Ιεροκήρυκας"… της Παναχαϊκής έχει γίνει ο Κώστας Κατσουράνης

"Ιεροκήρυκας" της Παναχαϊκής έχει γίνει εδώ και αρκετούς μήνες ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και τωρινός Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Κώστας Κατσουράνης.


Χθες Τετάρτη, 24 Μαΐου επισκέφθηκε τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στη Ναύπακτο.

Ξεναγήθηκε στους χώρους των Εκπαιδευτηρίων και στη συνέχεια συνομίλησε με τους μαθητές, αφού προηγουμένως αναφέρθηκε στην αξία του αθλητισμού, παροτρύνοντας τα παιδιά να ασχοληθούν ενεργά μ’ αυτόν.

Μοίρασε αυτόγραφα και έπαιξε ποδόσφαιρο μαζί με τους μικρούς μαθητές στις αθλητικές εγκαταστάσεις (5Χ5) του Εκπαιδευτηρίου.

Ο Κατσουράνης ηγείται της Παναχαϊκής εδώ και ένα χρόνο από την θέση του Τεχνικού Διευθυντή που του εμπιστεύτηκε η «Παναχαϊκή Συμμαχία», ο όμιλος των Πατρινών επιχειρηματιών που έχει πάρει την ιδιοκτησία της ομάδας.


Πράγματι η δουλειά που γίνεται είναι σε υψηλό επίπεδο επαγγελματική και η ομάδα κατάφερε μετά από πολλά χρόνια να ανέβει στη Β΄ Εθνική και βάζει πλώρη για ακόμα πιο ψηλά.

Ο Κατσουράνης που ξεκίνησε την πορεία του από την Παναχαϊκή, με τις τεράστιες εμπειρίες που έχει αποκτήσει ως παίκτης και αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ αλλά και της μεγάλης Μπενφίκα Πορτογαλίας υλοποιεί βήμα – βήμα ένα πρόγραμμα ώστε η ομάδα να οικοδομηθεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα μεγάλων και σύγχρονων ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών κλαμπ.

Εκτός όλων των άλλων τη χρονιά που πέρασε έχει επισκεφθεί δεκάδες δημοτικά σχολεία της Πάτρας, αφιερώνοντας αρκετό χρόνο, μιλώντας για τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο, την μεγάλη ιστορία της Παναχαϊκής, υπογράφει αυτόγραφα και παίζει για λίγο ποδόσφαιρο με τα παιδιά.

Παράλληλα έχει καθιερώσει την ελεύθερη είσοδο στους αγώνες της Παναχαϊκής για όλα τα παιδιά μέχρι 12 ετών καθώς και στις γυναίκες.

Στόχος να αγαπήσουν την ομάδα οι μικροί φίλοι όχι μόνο της Πάτρας αλλά και όλης της Δυτικής Ελλάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου