Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Το σχόλιο του Μπακογιάννη για τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα


Τους δεκατρείς Περιφερειάρχες της χώρας έκανε δεκτούς ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός είχε την δυνατότητα να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις για θέματα που απασχολούν την περιφερειακή διοίκηση αλλά και τα προβλήματα που απασχολούν επιμέρους τις περιοχές.

«Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη μέρα», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους Περιφερειάρχες.

Αργότερα, μετά το πέρας της συνάντησης, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας αινιγματικά πως καλό θα ήταν «να περάσουμε από τις συσκέψεις στην πράξη...».

Ολόκληρη η ανάρτηση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας:

«Χαίρομαι που, έστω και τώρα, κληθήκαμε να συζητήσουμε με τον Πρωθυπουργό. Επειδή λέξεις όπως η ανάπτυξη ή η παραγωγική ανασυγκρότηση έχουν κακοποιηθεί στην Ελλάδα, καιρός είναι να επιμείνουμε στην ουσία. Εμείς δεν κάνουμε υψηλή πολιτική. Λύνουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη. Καλό θα είναι, οι κυβερνήσεις να μάθουν να μιλούν με την τοπική αυτοδιοίκηση και να τη βοηθούν. Μόνο έτσι επιτυγχάνεται πρόοδος πέρα και πάνω από κόμματα. Αρκεί να περάσουμε από τις συσκέψεις στην πράξη...», σημείωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου