Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Έγινε η παρουσίαση του TihioRace 2017

Η παρουσίαση του μεγάλου αγώνα TihioRace 2017, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαίου, έγινε χθες σε συνέντευξη που έδωσαν στο Τείχιο ο Δήμαρχος Δωρίδας Γ.Καπεντζώνης, ο διοργανωτής Θ.Ρούμπας και ο Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα Απ.Μόσχος.

Για την σημασία του αγώνα για την Δωρίδα και την ευρύτερη περιοχή, μίλησε ο Δήμαρχος Γιώργος Καπεντζώνης. «Τέτοιες δράσεις, μας βοηθάνε πολύ στην προβολή της περιοχής» , ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Γ. Καπεντζώνης.

Από την πλευρά του, ο διοργανωτής του αγώνα, Θωμάς Ρούμπας, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια να γίνει θεσμός το TihioRace. Αναφέρθηκε στις πλούσιες παροχές του αγώνα, ενώ ανακοίνωσε και τις νέες δράσεις για το 2018, που είναι ο αγώνας Δελφοί-Ναύπακτος και το Τρίαθλο που θα ξεκινάει από τη Ναύπακτο και θα καταλήγει στο Τείχιο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα, Απόστολος Μόσχος, μίλησε για τις διαδρομές του αγώνα, ενώ ανέφερε πως φέτος οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Ειδικότερα στη συνέντευξη παρουσιάστηκαν όλα όσα θα πραγματοποιηθούν στον μεγάλο φετινό αγώνα Ορεινού τρεξίματος στο χωριό Τείχιο, στις 14 Μαΐου 2017 ενώ ανακοινώθηκαν και 2 νέες δράσεις.

Στον αγώνα θα υπάρχουν 4 διαδρομές, 50, 28, 18, και 8 χλμ αλλά και αγώνας 1.000 μέτρων για παιδιά. Παράλληλα θα υπάρχουν σημαντικές δράσεις με περιβαλλοντικό χαρακτήρα για παιδιά καθώς και ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Εκτός των παραπάνω, ανακοινώθηκαν και δύο σημαντικές νέες δράσεις της διοργάνωσης για το 2018, που αφορούν τον αγώνα Δελφοί-Ναύπακτος που θα συνδέσει τις 2 σημαντικές πόλεις της αρχαιότητας, αλλά και τον αγώνα τριάθλου που θα ξεκινάει από τη Ναύπακτο και θα καταλήγει στο Τείχιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου