Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Αίσθηση και εκτός Φωκίδας από την κάρτα με τις ευχές του Κωνσταντίνου Χαλιορή

Έχει κάνει θραύση στα social media. Τι αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά»…


Με μία πρωτότυπη ευχετήρια κάρτα επέλεξε να ευχηθεί για τις γιορτές του Πάσχα στους συμπολίτες του, ο νεαρός επιχειρηματίας και πολιτευτής Φωκίδας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Χαλιορής που συχνά επιλέγει σκίτσα και "έξυπνες" εικόνες για να απευθυνθεί στους διαδικτυακούς του φίλους και ψηφοφόρους του.

Αυτή τη φορά, με αφορή το Πάσχα, ο νεαρός πολιτευτής ανήρτησε και απέστειλε μία ευρηματική κάρτα που απεικονίζει ένα πασχαλινό αυγό, στο εσωτερικό του οποίου αναγράφονται όλα τα χωριά του νομού Φωκίδας και στο κέντρο βρίσκεται το σκίτσο του ίδιου. Η ευχετήρια κάρτα έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει αποσπάσει θετικά σχόλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Χαλιορής είναι από τους δραστήριους νέους πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας και το τελευταίο διάστημα αναπτύσσει στην περιοχή του έντονη κινητικότητα πραγματοποιώντας επισκέψεις και συναντήσεις με κόσμο σε όλες τις περιοχές του νομού Φωκίδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου