Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Σε κυκλοφορία οι σήραγγες Παναγοπούλας της Ολυμπίας Οδού, απέναντι από Δωρίδα

Παραδόθηκε από την Ολυμπία Οδό σε λειτουργία χθες το σύμπλεγμα των σηράγγων της Παναγοπούλας στην κατεύθυνση προς Αθήνα, μήκους 4.000μ. και δύο μικρότερων περί τα 550μ. έκαστη, στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της κατασκευής των εκατέρωθεν συνδέσεων του κλάδου προς Πάτρα.

Οι σήραγγες αυτές ως γνωστόν βρίσκονται ακριβώς απέναντι από τη Δωρίδα στη βόρεια πλευρά της Πελοποννήσου.

Επισημαίνεται ότι ισχύει προσωρινή απαγόρευση διέλευσης των οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων φορτίων, τα οποία θα εξέρχονται στον προηγούμενο κόμβο του Ρίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού θα επανεισέρχονται στον νέο αυτοκινητόδρομο της Κορίνθου - Πατρών από τον κόμβο Σελιανιτίκων.

Για τον Έλεγχο, την Επιτήρηση και τη Διαχείριση των σηράγγων, θα λειτουργεί τοπικό (προσωρινό) Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας (ΚΕΛ Παναγοπούλας), που βρίσκεται πριν από την είσοδο της σήραγγας στην κατεύθυνση προς Πάτρα.

Η Ολυμπία Οδός με ανακοίνωσή της παρακαλεί τους οδηγούς να τηρούν τα όρια ταχύτητας και να συμμορφώνονται με τους περιορισμούς της σήμανσης της οδού και της δυναμικής σήμανσης των σηράγγων κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου