Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Η ΛΑ.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ ζητά γενικό ξεσηκωμό για την Εργατική 1η του Μάη τη Δευτέρα

Η ΛΑΕ Φωκίδας προσκαλεί να συμμετάσχουν όλες & όλοι οι συμπατριώτες μας, εργαζόμενοι, άνεργοι, νεολαίοι, συνταξιούχοι την Δευτέρα στην συγκέντρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Άμφισσα.

Συμπατριώτισσες - Συμπατριώτες

Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τα πλατιά λαϊκά στρώματα να συνεχίζουν να στενάζουν κάτω από τις συνεχιζόμενες βάρβαρες αντιλαϊκές και αντεργατικές πολιτικές, που έχουν επιβάλλει οι δανειστές και όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

Εδώ στον τόπο μας, τελευταία γίναμε μάρτυρες των αποτελεσμάτων των πολιτικών αυτών, μέσα από την αποθράσυνση της διοίκησης των Μεταλλείων της εξόρυξης του Βωξίτη, που μαζί με τους εργαζόμενους κολαούζους τους, προσπαθεί να διαλύσει και να ελέγξει τα σωματεία των εργαζομένων, με απειλές, με τον φόβο, με τον τσαμπουκά.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ:

Παλλαϊκός ξεσηκωμός να μην περάσει το νέο 4ο μνημόνιο

Μπορούμε χωρίς μνημόνια, λιτότητα, ευρώ

ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ στην συγκέντρωση την Δευτέρα στην Άμφισσα

Τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά,
Υπερασπίζουμε τις κατακτήσεις μας,
Παλεύουμε για τα δικαιώματά μας.
 
Πολιτικό και κοινωνικό Μέτωπο ανατροπής ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου