Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Έγινε η μεγάλη έκπληξη στο Πολύδροσο όπου ο Αστέρας Ιτέας ηττήθηκε με 1 - 0

Του Τάσου Τσόλκα

Την ήττα γνώρισε με 1 - 0 ο Αστέρας Ιτέας στο Πολύδροσο από τον τοπικό Διαγόρα που θεωρείται μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

Έτσι δίνει τη δυνατότητα ο Αστέρας στον Φωκικό να τον φτάσει αλλά ο τελευταίος έχει το ντεζαβαντάζ ότι δεν έχει κάνει ακόμα το ρεπό του. Επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας την πρώτη θέση παίρνει ο Αστέρας.

Στη συνέχεια του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες έχουν το εξής πρόγραμμα:

Ο Αστέρας παίζει κατά σειρά με Ησαΐα Δεσφίνας (εκτός), με Τολοφώνα Ερατεινής (εντός), με Δωρικό Μαλαμάτων (εκτός), με Ακαδημία Άμφισσας (εντός), με Κρισσαίο Χρισσού (εκτός), και Ολυμπιακό Κίρρας που παίρνει τον αγώνα με 3 - 0.

Ο Φωκικός Άμφισσας παίζει με Απόλλωνα Δελφών (εκτός), με Ακαδημία Ιτέας (εντός), με Αετό Λιδωρικίου (εντός), με Ένωση Γλυφάδας (εκτός), με Αμφισσαϊκό (εντός) και το σημερινό παιχνίδι με τον Ησαΐα Δεσφίνας (εντός) που αναβλήθηκε λόγω των υποχρεώσεων του Φωκικού για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Στην κουτσουρεμένη σημερινή αγωνιστική ο Αετός Λιδωρικίου κέρδισε με 2 - 1 την Ακαδημία Άμφισσας και στο τοπικό Δωρικό ντέρμπυ ο Δωρικός Μαλαμάτων κέρδισε εκτός έδρας με 0 - 3 την Ένωση Γλυφάδας.

Ο αγώνας του Απόλλωνα Ευπαλίου με τον Απόλλωνα Δελφών αναβλήθηκε για την επόμενη Τετάρτη μετά από αίτημα της ομάδας των Δελφών που έκανε αποδεκτό η ΕΠΣ Φωκίδας.

Τέλος σήμερα Πέμπτη στις 4:30 το απόγευμα θα γίνει ο αγώνας Αμφισσαϊκού - Τολοφώνα Ερατεινής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής,

Φωκικός Άμφισσας - Ησαΐας Δεσφίνας    αναβλήθηκε
Διαγόρας Πολυδρόσου - Αστέρας Ιτέας        1 - 0
Απόλλων Ευπαλίου - Απόλλων Δελφών    αναβλήθηκε
Αμφισσαϊκός - Τολοφώνα Ερατεινή        σήμερα Πέμπτη
Ολυμπιακός Κίρρας - Ακαδημία Ιτέας          3 - 0 ά.α.
Ένωση Γλυφάδας - Δωρικός Μαλαμάτων     0 - 3
Αετός Λιδωρικίου - Ακαδημία Άμφισσας     2 - 1
Ρεπό είχε ο Κρισσαίος Χρισσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου