Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Εκδήλωση ενίσχυσης της Ι.Μ.Βαρνάκοβας

Ωραία εκδήλωση για την ενίσχυση της Ιεράς Μονής Βαρνάκοβας μετά την πρόσφατη πυρκαγιά που κατέστρεψε σημαντικά μέρη της, διοργανώνεται από την Ένωση Γυναικών Φωκίδας και τον Σύλλογο Ιστορικών Μελετών & Αγωνιστών Στερεάς Ελλάδας.

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 6.30 μμ στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.Α.Ε.Δ.), Ρηγίλλης 1, στην Αθήνα.

Θα μιλήσουν, ο Γεώργιος Πάλλης, Λέκτωρ στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό Τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας και ο δικηγόρος Παναγιώτης Κουφάκης.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Βυζαντινή Χορωδία και την Παραδοσιακή Χορωδία Εθνικού Ωδείου, υπό τη Διεύθυνση του Μιχάλη Μακρή.

Χορηγός της είναι η Doric Business Harmony PC ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και τελεί υπο την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Φωκίδας και των Δήμων Δωρίδας και Δελφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου