Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Στην τελική ευθεία η Ολυμπία Οδός με προοπτική να είναι έτοιμη το Πάσχα

Με ιδιαίτερα ταχείς ρυθμούς προχωρούν τα έργα στην Ολυμπία Οδό στο τμήμα Πατρών - Κορίνθου με στόχο να είναι έτοιμη προς παράδοση πριν από τις γιορτές του Πάσχα, όπως δεσμεύτηκε και ο Υπουργός Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.

Είναι χαρακτηριστικό αφενός ότι εργασίες πραγματοποιούνται μέρα - νύχτα, καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου, αφετέρου πως ο δρόμος, ο οποίος βρίσκεται εμφανώς στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσής του, αλλάζει προς το καλύτερο μέρα με τη μέρα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι καθημερινά παραδίδονται και νέα κομμάτια του δρόμου στην κυκλοφορία. Αυτό που προκαλεί μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός πως γίνονται εργασίες ακόμα και αργά το βράδυ.

Έτσι ένα έργο που έχει καθυστερήσει εδώ και χρόνια και είχε γίνει πραγματικά «γεφύρι της Άρτας» φαίνεται να ολοκληρώνεται και ας ελπίσουμε ότι οι εκδρομείς του Πάσχα θα προλάβουν ολοκληρωμένο το δρόμο.

Καθυστέρηση αναμένεται σε 4-5 σημεία με τα γνωστά προβλήματα τα οποία ωστόσο αφορούν ένα μήκος μόλις 8-9 χιλιομέτρων καθώς και στο μεγάλο κόμβο του Ρίου που αναμένεται να παραδοθεί περί τα τέλη του καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου