Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Στον Μητροπολίτη ο Κυρ. Μητσοτάκης


Τον Μητροπολίτη Φωκίδας Θεόκτιστο επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Κώστα Μπακογιάννη και τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ελευθέριο Αυγενάκη.

Ως γνωστό ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περιόδευσε στην Άμφισσα και την Ιτέα όπου σήμερα το απόγευμα θα μιλήσει στο 2ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Εκτός των άλλων σταθμών εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Φωκίδος, αλλά και να ξεναγηθεί στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμφίσσης, για να ενημερωθεί για τις εργασίες αναστήλωσης του εν λόγω Ιερού Ναού.

Ο Πρόεδρος με την συνοδεία του παρευρέθηκαν στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Άμφισσας, όπου εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να πληροφορηθεί από τον Μητροπολίτη για την Εκκλησία της Φωκίδος και διάφορα ζητήματα που την απασχολούν.

Στη συνέχεια μετέβηκαν στον Μητροπολιτικό Ναό, όπου έγινε μια μικρή ξενάγηση από την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φωκίδας Αθανασία Ψάλτη, για τις εργασίες αναστήλωσης που πρόκειται εντός ολίγων ημερών να ξεκινήσουν στον Ιερό Ναό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου