Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Ένα βιβλίο για τον ιδανικό Πρωθυπουργό!

Στο statement βιβλιοπωλείο «Free Thinking Zone» στο κέντρο την Αθήνας, με αφορμή την έκδοση του μυθιστορήματος του Άρη Δαβαράκη ¨Ο Πρωθυπουργός¨, συζητήθηκε χθες κατι για το οποίο διαχρονικά όλοι οι πολίτες αναλύουν.

Ποιά τα ιδανικά χαρακτηριστικά και οι ικανοτητες ενός Πρωθυπουργού βάσει της κοινής γνώμης ;

Πόσο απέχει η παραγματικότητα από την φαντασία ;

Γιατί ενώ τα ιδανικά χαρακτηριστικά παραμένουν διαχρονικά ίδια, στο τέλος όμως δεν αποτυπώνεται η επιλογή αυτή στην κάλπη ;

Ερωτήματα που μας απασχολούν όλους και παράλληλα μας προβληματίζουν.

Ιδιαίτερη σημειολογία για την Φωκίδα είχε ότι στο κεντρικό πάνελ των ομιλητών ήταν ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος εξέθεσε τις απόψεις του για το θέμα. Επίσης στο ακροατήριο παρευρέθει ο νεαρός πολιτευτής του νομού Κωνσταντίνος Χαλιορής. Δύο νεαρά στελέχη που προάγουν μια νεά πολιτική αντίληψη.

Επιπλέον ομιλητής πέραν του συγγραφέα Άρη Δαβαράκη και του περιφερεριάρχη Κώστα Μπακογιάννη ήταν ο γνωστός σύμβουλος επικοινωνίας Γιώργος Φλέσσας. Συντονιστής της κουβέντας ήταν ο δημοσιογράφος Παυλος Παπαδόπουλος της εφημερίδας "Το Βήμα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου