Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Ο Δημήτρης Καραχάλιος νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δωρίδας

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δωρίδος εξελέγη ο Δημήτρης Καραχάλιος κατά την σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου στο Λιδωρίκι.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Κώστας Κουτσούμπας από την Μείζονα αντιπολίτευση και Γραμματέας η Πένυ Σπυροπούλου. Η έλασσον αντιπολίτευση δεν δέχτηκε να αναλάβει την θέση του Γραμματέα.

Επίσης ορίστηκαν και οι δύο Επιτροπές με τον Δήμαρχο Γιώργο Καπεντζώνη Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής και τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Ζέτο Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Με δήλωσή του ο πολιτευτής της Ν.Δ. Φωκίδας Κώστας Χαλιορής που παραβρέθηκε στις εργασίες του Συμβουλίου, συγχαίρει τόσο το νέο Προεδρείο όσο και τους νέους Αντιδημάρχους και εύχεται σε όλους μαζί καθώς και στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καλή δύναμη και κάθε καλό στο έργο τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου