Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Ψηφοδέλτιο έκπληξη στη Φωκίδα η Ν.Δ. !

                                                                              ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Είναι γνωστό πλέον στους πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους ότι η ΝΔ ετοιμάζεται για εκλογές και είναι φυσικό ότι κεντρικά στη Πειραιώς τα επιτελεία δουλεύουν με φουλ μηχανές προς αυτή την κατεύθυνση.

Έτσι πυρετωδώς σβήνουν και συμπληρώνουν τις λίστες με τους υποψηφίους σε κάθε περιφέρεια, έχοντας ήδη ολοκληρώσει τα ψηφοδέλτια κατά 90%, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ανώτερο στέλεχος του κόμματος που ασχολείται με το θέμα.

Στη Φωκίδα ήδη το ψηφοδέλτιο έκλεισε μετά και τις τελευταίες επαφές που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο νομό πρόσφατα.

Ήδη σε χθεσινή τελευταία σύσκεψη των αρμόδιων οργάνων στη Πειραιώς, έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν, ότι από τα 8 ονόματα που είχαν τεθεί στο τραπέζι έμειναν τα 3 που θα είναι οι υποψήφιοι.

Το ψηφοδέλτιο ανανεώνεται κατά τα 2/3 και θα είναι έκπληξη που ίσως δημιουργήσει και τριγμούς στο εσωτερικό του κόμματος στη Φωκίδα για το ποιοι μπαίνουν και ποιοι φεύγουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου