Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Ανοιχτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου για τα αντισταθμιστικά


Ενημέρωση και συζήτηση για την πορεία και τις εξελίξεις του ζητήματος απόδοσης αντισταθμισμάτων στο Δήμο Δωρίδος λόγω των ζημιών που υφίσταται η περιοχή από την παρουσία & λειτουργία του ταμιευτήρα και των εγκαταστάσεων του υδραγωγείου του Μόρνου θα γίνει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 6:00 το απόγευμα.

Η συνεδρίαση θα είναι ανοιχτή για τους πολίτες και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Λιδωρικίου.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα και ώρα 5:00 σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που κοινοποίησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Καραχάλιος το Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητήσει και τα παρακάτω θέματα :

1. Γνωμοδότηση για τη μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) ισχύος 6,4 MW της εταιρείας «CWE CONTINENTAL WIND ENERGY IKE» στη θέση «Τρία Αλώνια» του Δήμου Δωρίδος Ν. Φωκίδας. (Εισηγητής Αντιδήμαρχος Ζέτος Παναγιώτης)

2. Καθορισμός και έκδοση νέων αδειών υπαίθριου εμπορίου για το έτος 2017. (Εισηγητής: Προϊστάμενος Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Τσώνος Θεόδωρος)

3. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων Δήμου Δωρίδος οικονομικού έτους 2017, τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και έγκριση διενέργειας προμηθειών. (Εισηγητής: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προγραμματισμού Φάκος Χαράλαμπος)

4. Δέσμευση πιστώσεων του άρθρου 158, παρ. 3, Ν. 3463/2006, έτους 2017. (Εισηγητής: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προγραμματισμού Φάκος Χαράλαμπος) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου