Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Στο Ευπάλιο προετοιμάζουν με κέφι και μεράκι το καρναβαλικό Tralaland άρμα

Με μεράκι, κέφι και πολύ δουλειά η νεολαία του Ευπαλίου τις τελευταίες μέρες ξημεροβραδιάζεται στις εγκαταστάσεις του συνεργείου Μάκη Σπυρόπουλου για να φτιάξει το καρναβαλικό άρμα με το οποίο θα συμμετέχει στις αποκριάτικες παρελάσεις στο Ευπάλιο και στη Ναύπακτο.

Το άρμα πραγματικά πρωτότυπο και εντυπωσιακό δημιουργείται από δεκάδες νεολαίους εθελοντές πάνω σε σχέδια του Karlheinz Gratzl και τον συντονισμό του Προέδρου του Ευπαλίου Κώστα Τσιούστα, έχει τίτλο Tralaland και θα πλαισιωθεί από 120 καρναβαλιστές με τις ευρηματικές και πανέμορφες στολές τους.

Ένα από τα τελευταία βράδια το DORIDA NEWS βρέθηκε στις εγκαταστάσεις Σπυρόπουλου που στήνεται το άρμα και αποτύπωσε μερικά στιγμιότυπα από την πυρετώδη προετοιμασία των παιδιών για να το ολοκληρώσουν και να είναι έτοιμο μέχρι την Κυριακή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου