Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή Πίτας την Κυριακή του συλλόγου “Ένωση Ποτιδανείων Δωρίδας”

Το Δ.Σ του συλλόγου μας σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12:30 στη ταβέρνα "ΤΟ ΕΛΑΤΟ" Λ.Φυλής 2 & Ανθέων 1, Άνω Λιόσια, Μέσω Αττικής Οδού: Έξοδος 6 Λ.Φυλής – Χασιάς στον ίδιο μέρος που την είχαμε κάνει και πέρυσι.

Πέρασαν 60 χρόνια από την στιγμή που ιδρύθηκε ο σύλλογός μας. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας, να βρεθούμε όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε όμορφες ευχές για την καινούργια χρονιά. Είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσουμε διάφορα θέματα για το χωριό μας και να περάσουμε ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό μεσημέρι, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την καθημερινότητα με τα προβλήματά της.

Να διασκεδάσουμε όπως μοναδικά ξέρουν να διασκεδάζουν σε ανάλογες συνεστιάσεις οι Ποτιδάνειοι με τους φίλους τους. Να καμαρώσουμε σε μια μικρή παράσταση που ετοιμάζει το χορευτικό του συλλόγου μας. Σας περιμένουμε όλους! Η παρουσία σας είναι για μας η δύναμή μας. Αυτές τις γιορτινές μέρες ας γεμίσουμε αγάπη τις καρδιές μας και ας υποδεχτούμε αισιόδοξα το Νέο Έτος με προσδοκίες που θα βγουν αληθινές.

Παρακαλούμε, επιβεβαιώστε την παρουσία σας στα μέλη του Δ.Σ. ώστε να γίνει κράτηση των καθισμάτων και προετοιμασία του χώρου και του μενού.

Τηλέφωνο:
Θύμιος Μηλιώνης:            6972345703,
Αντρέας Καναβός             6972087951,
Γεωργία Μηλιώνη             6974441213,
Γεώργιος Σωτηρόπουλος   6973325710 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου