Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Η Εκκλησία Φωκίδας προσέφερε δεκάδες φιάλες αίματος στο Ναυτικό Νοσοκομείο

Δεκάδες φιάλες αίματος προσέφερε σήμερα εθελοντικά η Εκκλησία της Φωκίδας στο Ναυτικό Νοσοκομείο της Αθήνας.

Με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Φωκίδος Θεόκτιστου, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης με τους μοναχούς του, μοναχές, κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και πνευματικά του τέκνα, επισκέφθηκαν σήμερα 16 Φεβρουαρίου 2017 το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου πρόσφεραν εθελοντικά δεκάδες φιάλες αίματος για τους ασθενείς του ναυτικού νοσοκομείου.

Τον Γέροντα Νεκτάριο και την συνοδεία του, τους υποδέχθηκαν με πολλή χαρά ο Διευθυντής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών Αρχιπλοίαρχος (ΥΙ) Ιωάννης Τσούρας και ο Υποδιευθυντής του Νοσοκομείου Πλοίαρχος (ΥΙ) Βασίλειος Γκούμας.

Ο Διευθυντής του Νοσοκομείου σε κλίμα χαράς και συγκίνησης για την προσφορά της Εκκλησίας φιαλών αίματος προς τους ασθενείς του ναυτικού νοσοκομείου, πρόσφερε τιμής ένεκεν τον θυρεό του Νοσοκομείου, στον Γέροντα Νεκτάριο Μουλατσιώτη Καθηγούμενο του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ Σαρώφ Τρικόρφου Φωκίδος, ενώ ο Υποδιευθυντής αντίστοιχα πρόσφερε τιμής ένεκεν τον θυρεό του Νοσοκομείου στην Μόνικα μοναχή Καθηγουμένη του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίων Νεκταρίου και Φανουρίου Τρικόρφου Δωρίδος.
 
Μετά το πέρας της αιμοδοσίας ακολούθησε δεξίωση προς τους εθελοντές αιμοδότες, προσφορά της διεύθυνσης του Νοσοκομείου.
 

1 σχόλιο:

  1. Πολύ θρησκεία παίζει τελευταία το blog σου, και γενικά όλη η περιοχή με τον Μουλατσιωτη. Μαθαίνω για προσέγγιση μαθητών από το μοναστήρι του Τρίκορφου. Μήπως πρέπει να κρατηθούν αποστάσεις και να μην προβάλλονται τόσο πολύ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή