Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Δωρίδας Νέας Δημοκρατίας για την καταστροφή της Ι.Μ.Βαρνάκοβας


Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Δωρίδας Νέας Δημοκρατίας, εκφράζει τη βαθιά της θλίψη, για το τραγικό περιστατικό της καταστροφικής πυρκαγιάς στο ιστορικό μοναστήρι της Κοιμήσεως Θεοτόκου Βαρνάκοβας, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2017.

Καλεί, άμεσα, τις αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτείας, να συνδράμουν τα τεχνικά κλιμάκια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου το ταχύτερο δυνατόν να προχωρήσουν τα απαιτούμενα έργα αποκατάστασης των ζημιών.

Παράλληλα, δηλώνει αλληλέγγυα στην προσπάθεια των μοναχών και της Ιεράς Μητρόπολης Φωκίδας, για την αποκατάσταση των ζημιών και την αναστήλωση της Ιεράς Μονής.

Οφείλουμε και πρέπει να συμμετάσχουμε όλοι, στη προσπάθεια αυτή.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να βοηθήσουν ώστε να γίνει εφικτή η επαναφορά της Ιεράς Μονής Βαρνάκοβας στη προ της πυρκαγιάς κατάσταση.

Για το σκοπό αυτό έχει ανοιχτεί ειδικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα με αριθμό λογαριασμού: GR7101104260000042654500125.

Προσφέροντας ο καθένας μας λίγα, αλλά όλοι μαζί οι Δωριείς, να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βαρνάκοβας.

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΔΩΡΙΔΑΣ
ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου