Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Το Ευπάλιο προετοιμάζει το καρναβάλι του

Σε γενική κινητοποίηση βρίσκονται μικροί και μεγάλοι στο Ευπάλιο με προετοιμασίες για το τριήμερο του  "καρναβαλιού 2017". Πρωτοστατούν οι Σύλλογοι του χωριού και η Κοινότητα.

Η αρχή γίνεται από αυτή την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με το αποκριάτικο παιδικό πάρτι που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου το βράδυ "Δωρινέλλα" ballmaske χορός - συνεστίαση του  Πολιτιστικού Συλλόγου στο κέντρο "Πανθέα".

Την Κυριακή παρέλαση δεκάδων καρναβαλιστών με το ωραίο άρμα που ετοιμάζουν και στη συνέχεια καρναβαλική πορεία στη Ναύπακτο για να συμμετέχουν στο καρναβάλι της πόλης.

Την Καθαρή Δευτέρα κούλουμα του Πολιτιστικού Συλλόγου με γλέντι, μουσικές, χορούς, παραδοσιακή φασολάδα και λαγάνες για όλους στην κεντρική πλατεία Καρυάς του Ευπαλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου