Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Ο Χαλιορής σε συζήτηση για τα κόμματα


Σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα: "Τα κόμματα και ο ρόλος τους στη δημοκρατία σε εποχές κρίσεων" συμμετείχε και το στέλεχος της Ν.Δ. Φωκίδας Κώστας Χαλιορής.

Στην τοποθέτηση του αναφέρθηκε στην ανάγκη να ξεριζωθεί η γάγγραινα του λαϊκισμού και κατά πόσο τα κόμματα, οι πολιτικοί φορείς είναι έτοιμοι να πουν αλήθειες και ας "πονούν".

Στο πάνελ της συζήτησης συμμετείχαν ακόμα ο Κωστής Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, πρώην υπουργός και ο Χρύσανθος Τάσση, Λέκτορας πολιτικής επιστήμης Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με συντονιστή τον Γεράσιμο Ιλινόιου- Τσουρούφλη, Υπ. Διδάκτορα Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Παράλληλα το νεαρό στέλεχος πριν λίγες ημέρες επισκέφτηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πολυδρόσου και το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν.

Όπως δήλωσε ο Κ.Χαλιορής “είναι ο αστυνομικός που βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, σταθερά ως πυλώνας ασφάλειας, ευημερίας και καλής λειτουργίας της περιοχής.
Είναι οι άντρες και οι γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος, που με περίσσια ψυχή και αυταπάρνηση δουλεύουν πέρα και πάνω από τα ωράρια τους, με συνείδηση και αίσθηση καθήκοντος.
Είναι αυτοί που στις δύσκολες στιγμές είναι πάντα εκεί”.


Επίσης ήρθε σε επαφή με τον Βασίλειο Γιόγιακα, Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας του Ν. Θεσπρωτίας ο οποίος και κατέθεσε στη βουλή ερώτηση σχετικά με τις διατάξεις, οι οποίες δεν εφαρμόζονται εδώ και 3 χρόνια, σχετικά με την πρόσληψη μέλους της οικογένειας αστυνομικού ή πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του σε ώρα υπηρεσίας.
Η προστασία των οικογενειών και η αξιοπρεπή τους διαβίωση αποτελεί ηθικό χρέος της Πολιτείας προς αυτούς που έπεσαν στο καθήκον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου