Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Αυτοπροστασία στην Αυτοκαταστροφικότητα

2η Συνάντηση Ενημέρωσης για το Πρόγραμμα
Erasmus+Dsh- Positive Choices
 
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας σε συνεργασία με τη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης υλοποιεί το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ DSH – Positive Choices (Deliberate Self – Harm Positive Choices) – Αυτοπροστασία στην Αυτοκαταστροφικότητα πρακτικές αυτοπρόληψης που αφορά την ευαισθητοποίηση και ενδυνάμωση νέων που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Σε συνέχεια της πρώτης μας συνάντησης που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο 2015 πριν να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα στην Φωκίδα, τώρα, ενάμιση χρόνο μετά σας καλούμε, εσάς την ομάδα κύρους της κοινότητας για να σας ενημερώσουμε για την εφαρμογή και τα αποτελέσματα του Προγράμματος στην Φωκίδα και για να σκεφτούμε μαζί τρόπους διάχυσης και αξιοποίησης του.

Ο ρόλος της ομάδας προσώπων κύρους της κοινότητας είναι να υποστηρίξουν το πρόγραμμα, να ενισχύσουν τη συνέχιση του έργου κυρίως για την έγκαιρη παρέμβαση σε νέους. Μετά το πέρας της χρηματοδότησης του έργου ο ρόλος της συγκεκριμένης ομάδας γίνεται ακόμη πιο σημαντικός εφόσον θα χρειαστεί να συμβάλλει στη διάχυση του προγράμματος αλλά και στην αξιολόγηση του.

Θα ήταν τιμή για εμάς να συμμετέχετε στην 2η συνάντηση στις 2 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12, στο Κέντρο Ημέρας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, Σαλώνων 29 στην Άμφισσα.

Είμαστε στη διάθεση σας για ερωτήσεις ή διευκρινήσεις.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Σκυλογιάννης              Αθηνά Φραγκούλη
Καθηγητής Σχολής Καλών Τεχνών                Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο                             της Εταιρίας

Θεσσαλονίκης                                             Κοινωνικής Ψυχιατρικής
                                                                        και Ψυχικής Υγείας

(Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2265022924, 2265023222
Πρόσωπα Αναφοράς: Δέσποινα Παπαϊωάννου, Ιωάννα Καλλία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου