Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Έντονη κινητικότητα του Κώστα Χαλιορή

Έντονη κινητικότητα έχει όλο αυτό το διάστημα ο νεαρός πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Χαλιορής για θέματα που απασχολούν τη Φωκίδα.

Σε συνεργασία με τους Ηλία Θεοφάνη, Γενικό Γραμματέα Δήμου Δελφών, Λουκά Αναγνωστόπουλο,  Αντιδήμαρχο Οικονομικών Δήμου Δελφών και Λεωνίδα Σακελλαρίου, Πρόεδρο Τ.Σ. Δελφών επισκέφτηκαν τον Δημήτρη Παυλινέρη, Βοηθό Γενικό Διευθυντή Δικτύου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και συζήτησαν σχετικά με την απόφαση της Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα, που βρίσκεται στους Δελφούς.
Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον Δημήτρη Κυπαρίσση, Επικεφαλής Δικτύου Καταστημάτων Eurobank, την Ελίνα Νικάκη, Διευθύντρια Διεύθυνσης Φορέων Δημοσίου Eurobank, τον Κυριάκο Ξύδη, Διευθυντή Συνεργασίας ΕΛΤΑ-Eurobank, τον Δημήτρη Χρυσάνθου, Διευθυντή Περιφέρειας Καταστημάτων Α1 της Eurobank για ένα νέο κύκλο επαφών στην προσπάθεια να μη μείνει η περιοχή χωρίς τραπεζικό κατάστημα.

Μέσα σε πνεύμα συνεργασίας έγινε μια πολύ σοβαρή προσέγγιση του θέματος. Τα προβλήματα είναι υπαρκτά και με γνώμονα την ενότητα μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε. Το θέμα τέθηκε επί τάπητος, ακούστηκαν όλες οι πλευρές και έγιναν οι σχετικές εισηγήσεις ανέφερε ο Κ.Χαλιορής.
Εξ άλλου χθες με τον Πρόεδρο του Τ.Σ Ευπαλίου Κώστα Τσιούστα, επισκέφτηκαν το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου και συνομίλησαν με τον διοικητή Χρήστο Τρίκα αλλά και τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην υπηρεσία τους.

Όπως δήλωσε μετά την συνάντηση ο Χαλιορής «συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους ευχαριστήσαμε για τον τρόπο με το οποίο συνέβαλαν στην αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα στην περιοχή, αλλά και γενικότερα στις προσπάθειές τους να έχουμε μια καλή αστυνόμευση στη Δωρίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου