Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Θρίλερ με το τροχαίο στον Αγ.Σπυρίδωνα του Διευθυντή Φυλακών Μαλανδρίνου

Στη στροφή που έφυγε στο γκρεμό το
αυτοκίνητο του άτυχου Β. Γκορτζιά
Σε θρίλερ εξελίσσεται το θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Σπυρίδωνα που έχασε τη ζωή του προχθές ο Διευθυντής των Φυλακών Μαλανδρίνου Βασίλης Γκορτζιάς.
Στο σημείο που έπεσε στη θάλασσα το Ι.Χ.

Εξάρτημα του κατεστραμμένου Ι.Χ
Ως γνωστόν το απόγευμα της Δευτέρας λίγο πριν τις 4:00 το αυτοκίνητό του βούτηξε σε γκρεμό 25 μέτρων στη θάλασσα, στο 59ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιτέας στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα.


Η απόσταση που χωρίζει το δρόμο από τον γκρεμό
Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο έφυγε αφρενάριστο και, αφού πρώτα προσέκρουσε στο κράσπεδο, ακολούθως βούτηξε σε γκρεμό 25 μέτρων, πέφτοντας στη θάλασσα.

Οι ίδιες πηγές πληροφορίας αναφέρουν ότι ο διευθυντής των φυλακών αποκλείεται να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, γεγονός που μετατρέπει την υπόθεση σε θρίλερ, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοικτά αφού το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και έπεσε στο κενό.

Για το λόγο αυτό εκτός της Τροχαίας και της Αστυνομίας Ευπαλίου που διερευνούν τα αίτια του ατυχήματος έχει αναμειχθεί και η αντιτρομοκρατική.

Η αστυνομική έρευνα γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ο Γκορτζιάς είχε χειρισθεί την υπόθεση του βαρυποινίτη στις φυλακές Μαλανδρίνου Ίλι Καρέλι και είχε φροντίσει για να μεταχθεί στις φυλακές των Σερρών λίγο αφότου είχε σκοτώσει σωφρονιστικό υπάλληλο. Τελικά, ο Καρέλι αμέσως μετά την μεταφορά του στις φυλακές των Σερρών είχε ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου