Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Η μεγαλύτερη χιονόπτωση στη σύγχρονη ιστορία της πεδινής κυρίως Δωρίδας

Δείτε μαγικές φωτογραφίες από την… Δωρική Ριβιέρα!

Την πιο κρύα νύχτα των τελευταίων χρόνων πέρασε η Δωρίδα αφού το θερμόμετρο τις πρώτες πρωινές ώρες, ξημερώματα Κυριακής, έδειξε -2 στα πεδινά και -9 στα ορεινά!

Το χιόνι, ένα κατάλευκο σεντόνι έχει σκεπάσει ολόκληρη τη Δωρίδα και οι μετακινήσεις είναι αρκετά δύσκολες, γιατί έχει παγώσει στους δρόμους λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Για το λόγο αυτό η Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας με ανακοίνωση της εφιστά την προσοχή στους οδηγούς να φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματά τους σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Φωκίδας.

Σοβαρές ζημιές δεν έχουν διαπιστωθεί εκτός μιας αποθήκης με ζωοτροφές στη Μανάγουλη που έπεσε η σκεπή της από το βάρος του χιονιού.

Εφ΄ όσον ο χιονιάς συνεχιστεί ενδέχεται να μη λειτουργήσουν τα σχολεία αύριο, όλων των βαθμίδων, με απόφαση της Αντιπεριφέρειας.

Πάντως αποκλεισμένα χωριά στη Δωρίδα δεν έχουμε αφού τα 9 εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου είναι σε ετοιμότητα και παρεμβαίνουν στα σημεία που υπάρχει πρόβλημα.

Αρτοτίνα
Πενταγιού

Η Μαντήλω στο Ευπάλιο 

Η Μαντήλω στο Ευπάλιο

Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στο Ευπάλιο

Ερατεινή

Ερατεινή


Ο πλάτανος της πλατείας Καρυάς Ευπαλίου


Γέφυρα Μόρνου

Μοναστηράκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου