Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Η Πίτα του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών» στο Βυζαντινό Μουσείο


Στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου στην Αθήνα, ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών» την Δευτέρα το απόγευμα, 9 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Δήμητρα Κ. Φιλίππου καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, μέλη και φίλους του Συλλόγου, τους ευχαρίστησε για την συνεχή υποστήριξή τους και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά. Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, Πρύτανη Ελένη Αρβελέρ για την παρουσία της, και την Διευθύντρια του Βυζαντινού Μουσείου Αικατερίνη Π. Δελλαπόρτα για την συνεργασία και την φιλοξενία της εκδήλωσης.

Οι φίλοι του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία στη συνέχεια να ξεναγηθούν και να θαυμάσουν τα αριστουργήματα του Ερμιτάζ που παρουσιάζονται στις αίθουσες του Βυζαντινού Μουσείου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, εκτός των άλλων, προσωπικότητες από τον πνευματικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου