Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Πλάνο εκδηλώσεων του Α΄ τριμήνου 2017 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευπαλίου

Την έντονη πολιτιστική δραστηριότητα για το Α΄ τρίμηνο 2017 του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευπαλίου παρουσίασε η Πρόεδρος του Συλλόγου Λαμπρινή Μπραούνου - Θανασιού κατά την διάρκεια  εκδήλωσης της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Όπως ανακοίνωσε η Πρόεδρος για το Α΄ τρίμηνο ο Σύλλογος,

·       Θα συμμετέχει στηρίζοντας την θεατρική παράσταση των μαθητών Λυκείου Ευπαλίου στην Αθήνα, το προσεχές Σάββατο 21 Ιανουαρίου, που θα ανεβάσει την κωμωδία  «Αρσενικό και παλιά δαντέλα».

·       Διοργανώνει διήμερη εκδρομή το Σαββατοκύριακο 28 &29 Ιανουαρίου σε Γιάννενα, Νάουσα, Έδεσσα και Άγιο Αθανάσιο στη Μακεδονία.

·       Θα συμμετέχει με αντιπροσωπεία και μέλη του στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας στην Αθήνα της Ένωσης Ευπαλιωτών Δωρίδας, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

·       Θα διοργανώσει όπως κάθε χρόνο την αποκριάτικη χοροεσπερίδα - Bal Masquee “Δωρινέλλα”, το Σάββατο των απόκρεω 25 Φεβρουαρίου.

·       Θα συμμετέχει στην συνδιοργάνωση του καρναβαλιού Ευπαλίου την Κυριακή των Απόκρεω 26 Φεβρουαρίου.

·       Θα διοργανώσει τα “κούλουμα” την Καθαρή Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου με χάπενινγκ, χορό, τραγούδια  και άλλες εκδηλώσεις  στην κεντρική πλατεία Καρυάς του Ευπαλίου.

·       Συναντήσεις και άλλες εκδηλώσεις τον Μάρτιο που θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν.

Στην εκδήλωση της πίτας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ευπαλίου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων αντιπροσωπεία του Δήμου Δωρίδας με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Φλετούρη και τους Δημοτικούς Συμβούλους Ανδρέα Ευσταθίου και Γιάννη Φλέγγα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χαράλαμπος Κατσαρός, ο Πρόεδρος Ευπαλίου Κώστας Τσιούστας, η Γραμματέας του Λαογραφικού Μουσείου Γιάννα Κατσαρού, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Ευπαλιωτών Δωρίδας Λεωνίδας Ζέρβας, αντιπροσωπεία των Φίλων Μοτοσυκλέτας Ευπαλίου (ΦΙΛΜοΤΕ), οι τ. Πρόεδροι Ευπαλίου Νίκος Ζέρβας και Αντώνης Κουτσαγγέλου, Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων από χωριά της Δωρίδας κ.ά, ενώ την εκδήλωση ευλόγησαν οι πατέρες Κ. Βαθρακογιάννης και Ν. Φρομοζόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησε σύσσωμη η ομάδα του Απόλλωνα Ευπαλίου που  καταχειροκροτήθηκε  αφού πριν λίγο είχε κερδίσει στο ντέρμπι πρωταθλήματος τον Φωκικό Άμφισσας και πέρασε πρώτος στην βαθμολογία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου