Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Τα επίσημα αναμνηστικά της Παναχαϊκής


Στη διάθεση των χιλιάδων φίλων της Παναχαϊκής βρίσκονται πλέον τα επίσημα αναμνηστικά της ομάδας.

Η πώληση τους ξεκινά από σήμερα το πρωί σε ειδικό περίπτερο που διέθεσε για το σκοπό αυτό ο Δήμος Πατρέων στην πλατεία Γεωργίου.
Το περίπτερο θα είναι ανοικτό από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και θα λειτουργεί όλο το Σαββατοκύριακο.


Ο επισκέπτης θα μπορεί εκεί να βρει ολόκληρη τη γκάμα των επίσημων προϊόντων της Παναχαϊκής και φυσικά να αγοράσει τα αναμνηστικά της αρεσκείας του.

Η πρώτη σειρά προϊόντων περιλαμβάνει t-shirt και φούτερ σε όλα τα μεγέθη ανδρικά, γυναικεία και παιδικά, κασκόλ, καπελάκια και σκούφους σε μαύρο και κόκκινο χρώμα και φυσικά τις αυθεντικές φανέλες της ομάδας, τόσο την κλασική «ριγωτή» όσο και την κόκκινη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από την πώληση των επίσημων αναμνηστικών της Παναχαϊκής θα διατεθούν με σκοπό την ενίσχυση ιδρυμάτων της πόλης όπως είναι η «Κιβωτός της Αγάπης» και η «Μέριμνα»!

Με την ευκαιρία της «πρώτης επίσημης» των αναμνηστικών προϊόντων της ομάδας, σήμερα Σάββατο στις 12.15 το μεσημέρι οι Κώστας Χαλκιάς, Γιώργος Φωτάκης, Δημήτρης Σιαλμάς, Κώστας Κωνσταντινίδης και άλλοι ποδοσφαιριστές των «κοκκινόμαυρων» θα βρίσκονται στο περίπτερο της Παναχαϊκής στην πλατεία Γεωργίου.

Οι παίκτες συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό της Παναχαϊκής Τάκη Κυριακόπουλο και τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο θα φωτογραφηθούν στο περίπτερο της Παναχαϊκής ενώ θα υπογράφουν και τα επίσημα αναμνηστικά της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου