Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικων δένδρων για μαθητές Δημοτικού του Δήμου Δωρίδας

Ο Δήμος Δωρίδος και ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας ΑΕ, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μικρών μαθητών του Δήμου σε θέματα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, οργανώνουν διαγωνισμό μεταξύ των δημοτικών σχολείων του Δήμου Δωρίδας για το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από ανακυκλώσιμα υλικά.

Τα σχολεία που θα πάρουν μέρος, θα πρέπει να παραδώσουν στον Δήμο το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο που θα φτιάξουν έως 19/12/2016.

Τα δένδρα που θα παραδοθούν μέχρι αυτή την ημερομηνία, θα εκτεθούν στα αντίστοιχα Δημοτικά Καταστήματα που ανήκουν τα σχολεία από 19/12/2016 έως 31/12/2016.

Αφού φωτογραφηθούν, θα προβληθούν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να μπορέσει το κοινό να ψηφίσει το καλύτερο.

Το σχολείο που θα πάρει τις περισσότερες προτιμήσεις θα βραβευθεί σε ειδική εκδήλωση όπου οι μαθητές που θα πάρουν μέρος θα παραλάβουν το βραβείο τους και το σχολείο ένα συμβολικό δώρο.

Για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες μαθητές δάσκαλοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Δημάρχου, κυρία Δέσποινα Τίτου στα τηλέφωνα 22660 22066 & 22147.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου