Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Ο Κ.Χαλιορής στη νέα γενιά των στελεχών της Ν.Δ. που προωθεί ο Κυρ.Μητσοτάκης

Σε πρωτοσέλιδο αθηναϊκής εφημερίδας με αναλυτικό ρεπορτάζ ανέφερε το νεαρό Δωριέα Κώστα Χαλιορή ανάμεσα στα στελέχη, που ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να αξιοποιήσει.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Ο Κωνσταντίνος Χαλιορής με καταγωγή από το Καστράκι Φωκίδας δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην κατασκευή και την εμπορία μεταλλικών εξαρτημάτων. Είναι μέλος της ΟΝΝΕΔ και παρουσιάζεται ιδιαιτέρως δραστήριος τόσο στο νομό του όπου πολιτεύεται όσο και στα social media».

Στο μεταξύ στο πλαίσιο των συνεχών επαφών με βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είδαμε στο εντευκτήριο της Βουλής τον νεαρό Δωριέα και πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Φωκίδας, Κωνσταντίνο Χαλιορή να συνομιλεί με τον Κώστα Καραμανλή, βουλευτή Σερρών και τομεάρχη υποδομών και μεταφορών για θέματα που αφορούν το νομό μας. Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα έντονη κινητικότητα παρουσιάζουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Φωκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου