Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Η " ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΩΚΙΔΟΣ " στο "Athens Money Show 2017"

"Επιχειρηματικότητα στην Κρίση" Εκδήλωση στα πλαίσια του Συνεδρίου «Athens ΜoneyShow 2017»Η Ένωση Γυναικών Φωκίδος, στα πλαίσια του Συνεδρίου «Athens ΜoneyShow 2017» που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Ηilton, θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα και να προβάλει την επιχειρηματικότητα που τόσο την έχει ανάγκη η πατρίδα μας την στιγμή αυτή και παράλληλα να προβληθούν καλές επιχειρηματικές πρακτικές και Επαγγελματίες (Άνδρες και Γυναίκες) που επένδυσαν στην κρίση, έθεσε υπό την αιγίδα της την εκδήλωση της Εταιρείας Συμβουλευτικής και προβολής Επιχειρήσεων «Doric Business Harmony PC» με θέμα: "Επιχειρηματικότητα στην Κρίση", την Κυριακή 8 Ιανουαρίου ώρα 20.00 - 22.00 στην αίθουσα Γαλαξίας στο Ξενοδοχείο Hilton.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:

· Καλωσόρισμα της Προέδρου της Ένωσης Γυναικών Φωκίδος Λαμπρινής Κουφάκη.

· «Παρουσίαση των Υπηρεσιών καθώς και των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» της Doric Business Harmony PC, Αιμιλία Βρεττού Ιστορικός –Αρχαιολόγος και Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εξυπηρέτησης Πελατών της Doric Business Harmony PC.

· «ΕΣΠΑ 2014-2020 και Αναπτυξιακός Νόμος: Ευκαιρίες αξιοποίησης από τις Επιχειρήσεις», Μιχάλης Δρίτσας, Μηχ. Μηχανικός / Οικονομολόγος (MBA), Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Δωρική Αδελφότης», Υπεύθυνος Τομέα Περιφερειακής Ανάπτυξης.

· «Στρατηγικές Online Marketing για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις», Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης, Καθηγητής Marketing, Συγγραφέα.

· Το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Πράξη, Κωνσταντίνος Λιάπης, Οικονομολόγος, MSc in E-Commerce.

Θα ακολουθήσει βράβευση Επαγγελματιών και Επιχειρηματιών που συνεργάζονται με την Εταιρεία Doric Business Harmony και προβάλλονται στον Επαγγελματικό Κατάλογο Doric. Τα χαρακτηριστικά των επιχειρήσεων που θα βραβευτούν σχετίζονται με την έμφαση στην καινοτομία και την εξωστρέφεια, καθώς και επιχειρήσεις που γεννήθηκαν ή επένδυσαν μέσα στην κρίση, αύξησαν την απασχόληση, ανέπτυξαν επιχειρηματικές συνεργασίες, συνέβαλλαν και συμβάλουν στην προβολή και υποστήριξη νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και προσπαθειών και Καλών Επιχειρηματικών πρακτικών.

Για την καλύτερη οργάνωση της Ημερίδας παράκληση των οργανωτών να δηλώσουν συμμετοχή έως την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου καθώς και των αριθμό των ατόμων που θα συνοδεύονται, ηλεκτρονικά στο email: info@doricharmony.gr και τηλεφωνικά στο 6936522840

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου