Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθη στο Ευπάλιο 65χρονος επειδή έσερνε τον σκύλο του πίσω από το ΙΧ του!

Άνδρας 65 ετών κάτοικος Ναυπάκτου συνελήφθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου γιατί έσερνε το σκύλο του πίσω από το ΙΧ του για μεγάλη απόσταση στο δρόμο από Ευπάλιο προς Ναύπακτο.

Συγκεκριμένα χθες το πρωί γύρω στις 10 καταγγέλθηκε από κατοίκους στο Α.Τ. Ευπαλίου ότι κάποιος άνδρας κατευθύνεται με το ΙΧ του από Ευπάλιο προς Ναύπακτο σέρνοντας πίσω έναν σκύλο.

Οι αστυνομικοί έδρασαν άμεσα και συνέλαβαν τον άνδρα στη περιοχή της Γέφυρας Μόρνου, στα σύνορα του Δήμου Δωρίδας με τον Δήμο Ναυπακτίας και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου όπου απολογήθηκε για την πράξη του και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Στην πρώτη απολογία του ο 65χρονος ανέφερε ότι είχε τοποθετήσει τον σκύλο στο ανοιχτό πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του για να τον μεταφέρει. Όμως το ζώο μάλλον πήδηξε ή έπεσε, χωρίς να το αντιληφθεί ο ίδιος, και έτσι δεμένο όπως ήταν σερνόταν στην άσφαλτο για αρκετή ώρα.

Ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο στη Ναύπακτο όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα των τραυμάτων του αλλά και το γεγονός ότι δεν είχε τσιπάκι και βιβλιάριο. Του προσφέρθηκαν οι απαραίτητες φροντίδες και παρέμεινε για νοσηλεία, ενώ μόλις βγει από το κτηνιατρείο θα φιλοξενηθεί από μέλος της ομάδας «Φιλόζωοι Εθελοντές Ναυπάκτου» μέχρι να αποφασίσει ο εισαγγελέας για την τύχη του.

Δημοσιογραφικές πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος έχει κάποια «ψυχικά» προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου